MARIANYHOSTING

H O S T I N G  Y O U R  B U S I N E S S

Mijn naam is Pascal Mariany, geboren in 1983 en getogen in Rotterdam, met een tussenfase van 9 jaar in Luxemburg (vanwege mijn Lux. vader).

Na havo3 en mavo4 ben ik in Arnhem tot 2007 MBO ICT beheerder gaan studeren, omdat ik in die regio mijn huidige partner ontmoette. Daarna heb ik tot 2011 gestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Nijmegen en ben sindsdien werkzaam geweest als vakdocent bewegingsonderwijs op de Aletta Jacobsschool, een Internationale Basisschool in Arnhem. In mei 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als teamleider bij Sportbedrijf Arnhem. Mijn taak was om alles gerelateerd aan sport en gezondheid in goede banen te leiden in Arnhem-Zuid.
Helaas, vanwege een verzelfstandiging, zat er weinig toekomst in de functie teamleider.

In mei 2016 heb ik met beide handen een mooie kans aangegrepen. Vanaf augustus 2016 ben ik docent ICT bij Rijn IJssel. ICT blijft altijd door mijn aderen stromen. Bij Rijn IJssel krijgen de studenten RIJk Onderwijs, een nieuwe vorm van onderwijs: de studenten krijgen acht uitdagende opdrachten, leereenheden genoemd, die ze elk in vijf weken afronden.

Ondertussen is sinds 2003 mijn webdesign- en -hostingbedrijf MARIANYDESIGN / MARIANYHOSTING uitgegroeid van 8 naar meer dan 150 tevreden klanten. Dit doe ik nog steeds met alle plezier. Zie ook www.marianydesign.com en www.marianyhosting.com.

Tijdens de studie aan de ALO had ik ideeën om ICT en het bewegingsonderwijs te combineren. Daaruit is GymWijzer! ® ontstaan. Dit is een digitaal leermiddel voor het bewegingsonderwijs. Mijn scriptie heb ik ook gewijd aan dit onderwerp om te bewijzen dat GymWijzer! ® beter werkt op het gebied van coöperatief leren in het bewegingsonderwijs dan een lesbrief. Meer informatie is te vinden op www.gymwijzer.nl. Vanaf mei 2017 heb ik GYMWIJZER! verlaten.

Sinds 2007 woon ik met mijn partner Marjolein, onze zoon Thomas (2014) en onze dochter Sophie (2016) in Bennekom.